Felügyelő Bizottság

Gőz László – harsonaművész, tanár, a Budapest Music Center alapítója

Zenei tanulmányait 1961-ban kezdte a Kodály Zoltán irányítása alatt álló Lórántffy Zsuzsanna úti ének-zenei általános iskolában, majd a Bartók Béla Konzervatórium jazz és klasszikus tanszakán folytatta. Harsonaművészi és tanári diplomáját 1978-ban vette át a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemen, amelynek 33 évig volt tanára.

Alapító tagja a kortárs zenét játszó 180-as Csoportnak, amellyel 1979 és 89 között több száz koncerten és stúdiófelvételen szerepelt Európa-szerte. Számos jazz formációban vett részt mint jazz muzsikus és közel száz lemezfelvételen mint stúdiózenész.

Gőz László 1996-ban megalapította a Budapest Music Centert (BMC). Elsődleges célja egy olyan zenei információs központ kialakítása volt, amely összegyűjti és nemzetközi viszonylatban is hozzáférhetővé teszi a magyar klasszikus és jazz zenészek, valamint a magyar kortárs zenedarabok adatait. A privát finanszírozású információs központ folyamatosan bővülő internetes zenei adatbázisaiban jelenleg 3000 művész és 7000 zenemű adatai szerepelnek, ingyen látogatható zenei könyvtára pedig mintegy 100 ezer könyvet, kottát, hanglemezt számlál. A BMC utazó pavilonja két éven keresztül 12 magyar és európai helyszínen népszerűsítette a magyar zenét és zeneművészeket, 2008-ban pedig útjára indította az Új Magyar Zenei Fórum zeneszerzőversenyt.

A BMC 1997 óta szervez zenei rendezvényeket. Ezek sorából kiemelkedik a 2006-ban a Művészetek Palotájában megtartott egyhetes Kurtág 80 fesztivál és mesterkurzus, valamint a Ferencvárosban az idén tizedik alkalommal megrendezésre került, ötnapos Budapest Jazz Fesztivál. 2004 óta közel 40 külföldi helyszínen rendezett fesztiválokat, koncerteket, kurzusokat így többek között Bécsben, Párizsban, Cannes-ban, Kölnben, Frankfurtban, Brüsszelben, a New York-i Carnegie Hallban és Washingtonban.

BMC Records néven 1998-ban független lemezkiadót alapított, albumainak száma mára eléri a 200-at. Alapítása óta a kortárs, klasszikus és jazz műfajok hazai képviselőivel készít felvételeket. A BMC kiadói politikáját illetően egyaránt nyitott a tradicionális zenei értékek továbbvitelére, valamint újszerű, kísérletező felfogású produkciókra. Kiadványaival az évek során sikerült számos magyar művészt bekapacsolnia a nemzetközi zenei élet vérkeringésébe, és sikeres művészi együttműködéseket kezdeményezett magyar és külföldi művészek, műhelyek, zenekarok között. A klasszikus, kortárs- és jazzlemezek Midem-, Grammy, Jazzman, Gramofon-díjai, valamint a hazai és külföldi sajtóban megjelent több mint ezer méltató kritika jelzi, hogy a BMC jelentős tényezővé vált az európai hanglemezkiadásban.

Gőz Lászlót 2002-ben Rózsavölgyi Aranyéremmel, 2003-ban Magyar Köztársasági Arany Érdemkereszttel tüntették ki. 2008-ban elnyerte a Francia Köztársaság a Francia Művészet és Irodalom Rendje Lovagi fokozatát.

2013-ban Gőz László cége eddigi életének minden bizonnyal legnagyobb eseményeként megnyitotta Budapest Music Center nevű zenei központot. A több mint 2,5 milliárdos ferencvárosi magánberuházás számos új zenei elképzelésnek ad majd helyet.

Posztl András – Irodavezető partner

András a budapesti iroda irodavezető partnere és 2000 óta partner a társasági jogi és M&A csoportban. András számos, határon átnyúló társasági jogi, finanszírozási és kereskedelmi jogügyletben vett részt jogi tanácsadóként. Több mint 16 éves jogi tapasztalatával jelentős nyilvános és nem nyilvános M&A tranzakcióban vett részt, tanácsot adva az eladói, a vevői oldal, továbbá a céltársaságok valamint a pénzügyi tanácsadóik számára. András tanácsot adott pénzügyi és stratégiai befektetőknek, befektetési bankoknak és vállalatfinanszírozási tanácsadójuknak, tőzsdén jegyzett társaságoknak nyilvános és zártkörű M&A tranzakciókkal, társasági reorganizációkkal, valamint vállalatirányítással kapcsolatos ügyekben. András a Pénz- és Tőkepiaci Állandó Választottbíróság választott bírája. Mielőtt irodavezető partner lett, a társasági jogi és M&A csoportot vezette 2004 – 2008 között. András 1997 óta tevékenykedik ügyvédként.

Seres Béla

Seres Béla 2009 óta a Deloitte  Pénzügyi Tanácsadás üzletágának vezető partnere Közép-Európában, ezt megelőzően a budapesti iroda Pénzügyi Tanácsadás részlegét vezette 2000  óta.Felelős a vállalati pénzügyi és M&A tanácsadási szolgáltatások fejlesztéséért és vezetéséért Közép-Európa 16 országában.

Több mint 20 év tranzakciós tanácsadási tapasztalattal rendelkezik Magyarországon és Közép Európában, kulcsszerepe volt több jelentős vállalatfelvásárlási vagy eladási tranzakcióban a pénzintézeti, távközlési, média és energia szektorban.  Ügyfelei közé tartoztak többek között az E.ON, az OTP Bank, a MOL Csoport, a Magyar Telekom, az Invitel, a Sanoma, az MKB Bank, az Erste Bank, valamint számos további hazai és nemzetközi nagyvállalat.