Ösztöndíj pályázati felhívás Bank of China Ösztöndíj a 2015/2016-os tanévre

A Bank of China Hungary Zrt., a Zeneakadémia Baráti Köre Egyesület és a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem a kiemelkedően tehetséges magyar és külföldi hallgatók részére tanulmányi előmenetelük elősegítése céljából közös ösztöndíj pályázatot hirdet.

Az ösztöndíjra bármely hallgató pályázhat, aki a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem előadó- művészeti szakok valamelyikén BA, MA, TMA vagy osztatlan képzésben vesz részt, vagy a Rendkívüli Tehetségek Előképzőjének tanulója. Az ösztöndíj az alábbi célokra fordítható: tandíj, megélhetési költség, hangszer vagy hangszertok vásárlás, illetve bármilyen olyan költség, amely az egyetemi tanulmányokkal összefüggésben felmerülhet.

A 2015/16-os tanévre szóló ösztöndíj mértéke fejenként 500 000 Ft.

A pályázathoz angol nyelvű pályázati adatlapot kell benyújtani (letölthető innen), melyet a freytag.orsolya@zeneakademia.hu e-mail címre vagy a Ligeti épület I. emelet 106-os irodájába kérünk eljuttatni.

Pályázat leadásának határideje: 2015. december 11. 12:00 óra.

 

Pályázat elbírálásának folyamata:

A Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem és a Zeneakadémia Baráti Köre Egyesület képviselői a beérkezett pályázatokat előszűrésnek vetik alá és 20 hallgatót ajánlanak a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem, a Zeneakadémia Baráti Köre Egyesület és a Bank of China képviselőiből álló Ösztöndíjbizottság figyelmébe.

Ez a grémium választja ki azt a10 hallgatót, aki az ösztöndíjban részesül. A bizottság által kiválasztott hallgatók nevét 2016. január 16-án hozzuk nyilvánosságra.

A pályázat eredményéről a pályázók az általuk megadott e-mail címen kapnak értesítést.

Az ösztöndíj nyerteseinek a Bank of China díjátadó gálakoncertet szervez a Solti György teremben, ahol minden ösztöndíjas fellépésére számítunk.

A tanév végén a nyertesek kötelesek írásbeli beszámolót benyújtani az Egyetem és a Baráti Kör felé az ösztöndíj felhasználásáról.

További információ:

Freytag Orsolya, e-mail: freytag.orsolya@zeneakademia.hu, mobil: 06 30 653 9808