1991-ben születtem Kistarcsán, ahol már óvodás koromtól kezdve néptáncolok. Az ottani éneklések indítottak el a zenetanulás felé. Gödöllőn, a F. Chopin zeneiskolában kezdtem el zongorázni Törpényi Sándornál, népi éneket pedig Szikora Rékától tanultam először.
A gimnáziumban kezdtem a gödöllői Premontrei szkókában énekelni, majd el is végeztem ott az Egyházzenész : Kántor-korusvezető szakot.

Ugyanebben az időszakban, 2008-ban alakult a Berka, elsősorban moldvai csángó zenét játszó együttes, akikkel idén ötödik éve muzsikálok együtt. Az elmúlt öt évben számos rendezvényen, fesztiválon sikerrel szerepeltünk (Mesterek és tanítványok koncert ; Református Zenei Fesztivál ; Folkbeats Népzenei Tehetségkutató 2. hely ; Duna TV – Etno Klub, Kívánságkosár ; Országos Táncháztalálkozó ; Országos Csángó bál), de emellett igyekszünk minél többet Moldvába utazni, ahol tanulhatunk a mesterektől és feladatunk is van: a csángó gyermekeknek tartunk táncházakat.

2011-ben nyertem felvételt a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem Népi ének szakára. Miután elvégeztem, szeretnék tanítani is, hisz nagyon fontosnak tartom a következő nemzedék zenei és kulturális nevelését.