1986-ban születtem Kecskeméten. Zenei tanulmányaimat Kerekegyházán, a Móra Ferenc Általános Iskola és Alapfokú Művészetoktatási Intézményben kezdtem Bálint Ákos (zongora) vezetésével. Zongora tanulmányaim idején is rendkívül érdekelt a templomban található, különleges hangszer, az orgona, így a kecskeméti Református Gimnázium mellett a Kodály Zoltán Ének-Zenei iskolába is jártam, ahol Révész László segítette az első „pedál-lépéseket”. Az ő vezetése alatt 2004-ben, a ’Laudes Organi’ országos orgonaversenyen csoportomban első helyezést értem el.

2005-ben érettségiztem a kecskeméti Református Gimnáziumban, ami után Budapestre, a Szent István király Zeneművészeti Szakközépiskolába felvételiztem sikeresen. Itt Deák Lászlótól tanulhattam orgonán és zongorán, valamint ő készített fel a Zeneakadémiai felvételire. Continuo-t Kecskés Mónikától, zeneszerzést Draskóczy Lászlótól tanultam.

2007-ben felvételt nyertem a Zeneakadémia Egyházzene-, 2008-ban pedig az orgona szakára. Zongorát Prunyi Ilonától tanultam, csembalót/continuo-t Spányi Miklósnál hallgattam. Mindkét BA diplomámat 2011-ben kaptam meg, valamint ugyanebben az évben kezdtem el a művészi mesterképzést is. Jelenlegi tanáraim: Fassang László, Pálúr János, Ruppert István. A tanszakkal tanulmányi út keretében Franciaországban, Németországban is jártunk több alkalommal, ahol történelmi instrumentumokon játszhattunk, kiemelve például a párizsi Notre Dame orgonáját, valamint arnstadti Bach templom hangszerét.

Magyarországon kívül szólistaként, kórus/zenekar kísérőjeként vagy a liturgia orgonistájaként játszottam Erdélyben, Ausztriában, Németországban, Dániában, Angliában, Lengyelországban.

Többek között részt vettem Gárdonyi Zsolt, Wolfgang Zerer, Sietze de Vries kurzusain.

Református kántori oklevelemet 2005-ben kaptam meg. A budapesti-, pécsi református-, valamint a fóti evangélikus Kántorképző tanfolyamokon tanítok.